solvent_logo

SOLVENT az Élelmiszeripar megbízható partnere !
BemutatkozásCég kapcsolatokÉrtékesítésIngatlan eladásMin.Pol./Adatv./IgazolásokWEBÁRUHÁZ
almenuhat_bal FűszerkönyvHázi receptekSzakirodalom a hálónPopelka emlék almenuhat_jobb
acrobatreader

kukac
Tisztelt Látogató !

A következő oldalakon tematikus bontásban szerepelnek az általunk forgalmazott árucikkek. Az egyes témák végén információs ürlapot helyeztünk el a kapcsolat felvétel könnyítése céljából.
Az egyes cikkekhez részletes műszaki leírást, képet ill. használati utasítást mellékeltünk letölthető pdf file formátumban.
Amennyiben szükséges a pdf állományok olvasásához, itt letölhető az Adobe Reader aktuális változata. Részletes térképet itt találhat.

Honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll, véleményét kívánságait szívesen fogadja és hasznos böngészést kiván a webmester !

Bővebb információk a PDF fájlokról

A PDF fájlformátumot arra tervezték, hogy lehetővé tegye Önnek fájlok megtekintését és kinyomtatását, anélkül hogy szüksége lenne az azok létrehozásához használt szoftverre. Az Adobe™ egy olyan ingyenes programot biztosít (Acrobat Reader), amely lehetővé teszi, hogy Ön ezekkel a fájlokkal dolgozhasson. Ha Ön ezt már telepítette a gépére, az általában a “Start menü” “Programok” részében lesz megtalálható. Ha Ön még nem rendelkezik ezzel a programmal, a fenti linket követve letöltheti saját példányát.